Debattforum Vindegg.no
Start a New Topic 
Author
Comment
Frivillig løypebidrag

Kjære medlem av Ustaosets Vel.
Løypepreparering er som dere alle vet et vesentlig bidrag til skigleden for alle på Ustaoset. Vi bindes sammen med løypenettet på Geilo som gir gode muligheter til langturer i fjellet. Dette har vært organisert lokalt i mange år, med en viss koordinering av Hol Kommunen. Kommunen står for bruksavtaler med grunneierne og bidrar med 50% av de løpende driftsomkostningene.
Vi på Ustaoset har løypeavgiften innnkludert i vel avgiften, men som dere vet blir det til tider trangt økonomisk når det er ekstraordinære utgifter til vedlikehold etc.
Det er et sterkt ønske at noen av dere ser dere i stand til å bidra ekstra i lys av den rellativt beskjedende årsavgiften som erlegges gjennom vel avgiften. Dette er med på å sikre fortsatt god preparering gjennom en lang skisesong. Utfordringen er å legge grunnlaget for den videre servicegraden vi har vennet oss til i vårt område.
Denne henstillingen er basert på frivillighet, men slike bidrag mottaes med stor takknemmelighet. Vedlagt finner dere informasjon fra Hol Kommune vedrørende dette spørsmålet.
Vi ønsker alle en herlig skisesong på Ustaoset!