Debattforum Vindegg.no
Start a New Topic 
Author
Comment
Normal folkeskikk?

Søndag 10. oktober fikk vi besøk av venner som tidligere selv har hatt hytte på Ustaoset i en årrekke. Planen var å gå en hyggelig tur sammen til Prestholt i nydelig høstvær med start fra stien ved Skarveveien. Starten på turen ble på ingen måte hyggelig. På tross av oppfordringen om at det kun skal foretas nødvendig kjøring til og fra hyttene, sa vi at de kunne kjøre opp og slippe av barna for å ta oss igjen helt oppe i Skarveveien. I det de slapp barna ut av bilen opplevde vi noe som jeg håper ingen brukere av fjellet noensinne får oppleve på Ustaoset. Vi ble så til de grader utskjelt av en av hytteeierne, med barna som vitner. Ordbruken var av en art som jeg vanskelig kan gjengi her på hjemmesiden og opplevelsen var på ingen måte hyggelig. Jeg har aldri opplevd maken til oppførsel og nedverdigende ordbruk og jeg håper ingen andre får oppleve dette i fremtiden. Vår yngste datter på 6 år var redd for å gå forbi stedet på vei tilbake, og vi valgte derfor en annen vei hjem til hytten. Håper andre får en fin høstferie med hyggelige turopplevelser. Er det slik vi ønsker å ha det her på Ustaoset?

Re: Normal folkeskikk?

Tror jeg vet hvem du har møtt! På folkemunne kalles han bare for "satan". En gammel KØDD spør du meg.

Re: Normal folkeskikk?

Var helt sikkert samme fyren som jeg også traff på sammehelgen. Burde vært innlagt.

Re: Normal folkeskikk?

Nei , slik verken ønsker vi eller skal ha det på Ustaoset. Jeg ønsker å beklage til den lille 6 åringen at hun opplevde noe slikt.

Re: Normal folkeskikk?

Har selv reagert på den enorme trafikken som er oppover i hyttebyen til tider. Men- det er snakk om et par uker på sommeren, tre fire helger på høsten + høstferien at det er "et problem". Med små barn sparer man omtrent en times gange til Prestholt eller Hallingskarvet ved å kjøre så langt opp som mulig. Vi har selv syndet mot kjøreforbudet flere ganger, og kommer nok til å fortsette med det en gang eller to hver sommersesong så lenge barna er små. Selv på de mest hektiske, flotte dagene med mye biler har alle parkert pent og pyntelig inntil kanten av vegen uten å være til sjenanse for noen. Hva med 20/ 30/ 40 kr. bomavgift for oss som ikke hører til der oppe?

Re: Normal folkeskikk?

Jeg har også opplevd nesten det samme! Sikkert samme person! Har hytte noen kilometer fra Ustaoset - hyttelandsbyen. Forrige sommer hadde vi med noen gjester på omvisning på Ustaoset. Kjørte da MEGET rolig rundt i området.Parkerte bilen godt til siden ved veien, for å gå en tur mot Tvergasteinen. Skrøt av området til våre gjester! Fikk da "besøk" og fikk en kjeftskure uten like! Våre gjester lurte i all verden på hva slags folk som hadde hytte her!!Her ville de i hvert fall ikke ha hytte! Opplevelsen ødela hele turen!Slik oppførsel kan ikke aksepteres!
NB! Er medlem av Ustaoset Vel som støtte til det gode løypenettet det sørges for! Kan ikke skjønne at jeg gjør noen stor forbrytelse ved å kjøre bil i området en gang i året!!