Debattforum Vindegg.no
Start a New Topic 
Author
Comment
RiksTV- dekning på Ustaoset - igjen.

Ser at det var noen innlegg i høst ang. riksTV. Er det noen som har testet dekningen på Ustaoset? Det er fremdeles grått på dekningskartet= mulighet for dekning. Hvis det betyr at vi må ha opp kjempeantenne- type juletre + antenneforsterker osv, er det kanskje å foretrekke en liten moderne parabol på hytteveggen for oss som ønsker å ha TV også på hytten. Til nå har vi fått inn NRK 1 med en liten bordantenne....

Hadde vært kjekt å vite om noen har testet ut dekningen!

Re: RiksTV- dekning på Ustaoset - igjen.

Hei!
Jeg prøvde dekningen i vinterferien. Hadde uteantenne og antenneforsterker. Fikk ikke inn noe signal - dessverre. Hytten ligger på Kulthaug, så det skulle jo være relativt god sikt til senderen på Kikut. Tenkte å prøve igjen med større antenne, ellers blir valget mellom ingen TV eller parabol.

Re: RiksTV- dekning på Ustaoset - igjen.

Sjekket dette med Riks-TV + forhandler og de tilbyr ikke dekning. Dermed blir det parabol. Kan nevnes at Canal Digital har tilbud nå på det de kaller en hyttekampanje. Monterer du parabolen selv koster det kun 1000,- første året, deretter 1398,- pr.år.

Re: RiksTV- dekning på Ustaoset - igjen.

Jeg kom tilfeldigvis over et selskap som heter Paneda AS (www.paneda.no) som har som forretningside å sette opp en slags omformere der det digitale bakkenettet ikke når frem. I følge sin egen nettside har de etablert anlegg en rekke steder i landet bla. i Nesbyen og i Uvdal. På direkte forespørsel svarte de at de arbeider med løsninger for Ustaoset og Haugastøl og at de samarbeider med velforeningene om dette.

Er det noen i velet som vet noe om dette?