Debattforum Vindegg.no
Start a New Topic 
Author
Comment
Nye folk på Bua, velkommen!

Har allerede rukket å handle mye på Bua etter at de nye folkene overtok. Det lover bra. Skikkelig hyggelige! Tror de skal klare å bringe den gode arven og servicen videre.
Til andre hyttefolk: Bruk Bua (og Kiosken). Hva hadde Ustaoset vært uten?!

Re: Nye folk på Bua, velkommen!

Er veldig hyggelig å handel på Bua - kjempe god service og hyggelige mennesker ! Det er samme er det på bensinstasjoen. Håper folk er flink å handle der sånn vi kan fortsette ha dette tilbudet !

Re: Nye folk på Bua, velkommen!

Jeg deler i mangt din mening om nødvendigheten at nye folk må overta: Og da Merete m.ledsager forlot oss i sommer og mens IngeBrit var i butikken - hadde jeg tatt med meg blomster og det ble tatt avskjedsbilder jeg trur vertskapet var fornøyd med, vi får se: Nå kan vi kanskje få se om Peder Bahr og andre ,,ledende" (tross hans avgang i U.V.), har fått behørig beskjed om måten med bilder ble avviklet og at disse fotos jeg har oversendt kan brukes for å bidra tilo å stryrke en bra tradisjon ved avskjeder?
- Forøvrig - og en annen ting: Jeg håper det nå ikke tar for lang tid før det nye webbsystemet blir forordnet på relevant e-mailadresse, slik den nye U.V-lederen har anmeldt: Dette webbsystemet stimulrerer rett og slettt ikke til noe i retning av en god diskurs, eller?

Med hilsen Jo Jacobsen, Kulthaug - Ustaoset øst. 27.08.09.