Toto forum slouzi pro diskusi otazek problemu a podnetu tykajicich se jak regionu MUKAROVska tak webovych stranek samotnych. Provozovatel stranek nezodpovida za obsah jednotlivych prispevku. Vsechny anonymni prispevky, stejne tak jako prispevky vulgarniho charakteru budou z fora odstraneny.
Re: Re: Ceny plynu a likvidace obce - Reseni existuji
Vážený pane kolego,
především Vám chci poděkovat za webovské stránky o které se jako webmaster vzorně staráte. Kdyby vše v obci bylo takové jako její webovská prezentace byla by favoritem soutěže o nejkrásnější obec EU. Souhlasím rovněž s Vaším apelem na nutnost co nejtěsnější komunikace s občany. Vím o lidech, za kterými kdyby zástupci obce přišli, popovídali (jde o starší občany), vše srozumitelně vysvětlili (rozumnou argumentací nikoliv agitkou alá vstup do JZD), tak by si dali říci. Nevím ale zda je toho někdo ze současného zastupitelstva schopen a má přitom čistý morální kredit aby občané nemohli říci, že káže vodu a pije víno, resp. předražené pivo v Baště na Budech či "velediskotéce" Kravín.
Jinak pro prospěch samoobsluhy a hospody (U kostela - na Budech je až na cenu piva vše v pořádku)nebude rozhodující zda občané budou mít plyn či ne. Já sám sice plyn mám, na podzim a na jaře na chatu jezdím jezdím ale úrovní služeb výše uvedených "zařízení" si pokud možno náladu kazit nenechám. Drobné věci včetně lahváčku na lavičce obstarávám v koloniálu U Urbanů, jinak vše ostatní v Lidlu v Říčanech. Pokud mne jednou za čas přepadnou gurmánské chutě tak jdu Na Buda.
Vše dobré, dokud jsou v obci lidé jako Vy nic není ztraceno i když se nějaká bitva prohraje.
Jiří Domanský